Ruby Gardens is voor iedereen. Hier ben je welkom om samen te komen met vrienden of familie, om te genieten van goed eten en drinken, muziek en entertainment, om te ontspannen en je te laten inspireren in een oase van groen en licht.

Samenkomen bij
Ruby Gardens

In de hoeksteen van de opkomende buurt Hondsrugpark, naast de grootste entertainmentzalen van Amsterdam, is Ruby Gardens een prachtige en geschikte plek om te verbinden en evenementen te organiseren.

Entertainment

Ga een hapje eten voor je naar een concert gaat, een club of voetbalwedstrijd bezoekt. Ontmoet vrienden voor een koffie of een drankje. Wandel door de mooie tuin op het dakterras of struin door het ruime park om te ontspannen, te sporten of te picknicken.

Groene ontmoetingsplekken

Door de prachtige appartementen, werkplekken, restaurants en het levendige centrum, zal dit een omgeving worden waar altijd iets te doen, iets te zien of iets te ervaren is. Dag en nacht.

Gebouwd op de principes van eenvoud, duurzaamheid en gemeenschap, zullen wij met huurders en bewoners een buurt samenstellen waar mensen met liefde wonen, werken en op visite komen. Ook voor de toekomstige generaties van Amsterdam.

Lees hier meer over de locatie