Working

Working

Ontworpen om productiviteit te stimuleren, om te inspireren en samen te werken. Ruby Gardens biedt ruime, professionele en flexibele multi-inzetbare kantoorruimtes aan, geschikt voor bedrijven van elk type omvang.

Werken in
Ruby Gardens

De kwaliteit en de duurzaam gebouwde werkruimtes, samen met de groene omgeving en de voortreffelijke vervoersverbindingen maken dit een duurzame locatie om elk bedrijf te laten groeien op de lange termijn.

Kantoren, multi-inzetbare ruimtes en co-working mogelijkheden

De verhuurbare vloeroppervlakte per verdieping is circa 1.000 m². De kantoorruimtes zijn vrij van kolommen met open vloeren die naar eigen inzicht en wens kunnen worden ingedeeld. Hoge plafonds (tot drie meter) zorgen ervoor dat de ruimtes licht, ruimtelijk en elegant aanvoelen.

 

 

Hoogwaardig gebouw

Ruby Gardens wordt gebouwd met de ambitie om te voldoen aan de LEED Platinum en Well Gold standaarden, wat betekent dat de impact op het milieu geminimaliseerd wordt en je kan profiteren van een lagere energierekening.

Vergader- en evenementenruimtes om je kantoorruimte uit te breiden

Werknemers hebben toegang tot de tuinen op het terrein, de cafés, de indrukwekkende vergaderruimtes, de evenementzalen en de co-workingspaces, om zodoende moeiteloos uw faciliteiten uitbreiden.

Omgeving en faciliteiten

Deel uitmaken van de Hondsrugpark-ontwikkeling biedt een mooie selectie aan restaurants, bars, cafés, recreatiecentra en winkels binnen handbereik.

Lees hier meer over de omgeving

Bereikbaarheid

Voortreffelijke vervoersverbindingen maken het een ideale locatie voor werknemers van buiten de stad of voor zakenreizen. Het merendeel van de werkgebieden van Amsterdam zijn minder dan 30 minuten reizen. Het is daardoor makkelijk om zakenlocaties te bereiken per auto, trein of fiets.

Lees hier meer over de vervoersverbindingen