Over ons

Over Ruby Gardens

Architectuur

Twee elegante torens die worden ondersteund door een natuurstenen plint, met een dakterrastuin bovenop. De bovenste verdiepingen zijn warm verlicht om als een baken van licht te dienen voor de omgeving.

Lees meer

Locatie

Als hoeksteen van het nieuwe Hondsrugpark project, wordt dit een geweldig nieuw woon-, werk-, winkel- en recreatiegebied in Amsterdam Zuidoost.

 

Lees meer

Bereikbaarheid

Op twee minuten loopafstand ligt het Bullewijk metrostation en diverse buslijnen. Dichtbij bevindt zich het treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA, de snelwegen A2 en A9 en het vliegveld Schiphol Airport.

Lees meer

Duurzaamheid

Gebouwd naar de milieuvriendelijke standaarden van LEED Platinum en Well Gold. Daarmee zal dit bij de meest duurzame, energiezuinige en biodiverse projecten van het gebied horen.

Lees meer

Living

Lichte en ruime studio’s, en appartementen met één, twee of drie slaapkamers, ontworpen naar de hoogste standaarden voor kwaliteit en duurzaamheid.

Ontdek meer

Working

Ruime kantoorruimtes die flexibel in te delen zijn en gebruikt kunnen worden door elk type bedrijf, en flexibele co-working plekken, vergaderruimtes en evenementzalen in de plint.

Ontdek meer

Connecting

Ruby Gardens is voor iedereen. Het is een plek waar je kan genieten van goed eten en drinken met collega’s, vrienden of familie, waar je kan ontspannen en je laten inspireren.

Ontdek meer