Welkom

Welkom bij de start van iets heel bijzonders — voor de buurt, voor de stad en voor de toekomstige generaties van Amsterdam.

Welkom bij
Ruby Gardens

Ruby Gardens is een multifunctionele ontwikkeling in het Amstel III-gebied. Door het creatieve en doordachte ontwerp – waar duurzaamheid voorop staat – zal dit een nieuw en iconisch herkenningspunt van de stad worden.

Het ontwerp biedt een zorgvuldige balans tussen comfortabele huurappartementen, inspirerende kantoren en veel groene buitenruimtes die de basis leggen voor een levendige nieuwe buurt.

Living

Lichte en ruime studio’s, en appartementen met één, twee of drie slaapkamers, ontworpen naar de hoogste standaarden voor kwaliteit en duurzaamheid.

Ontdek meer

Working

Ruime kantoorruimtes die flexibel in te delen zijn en gebruikt kunnen worden door elk type bedrijf, en flexibele co-working plekken, vergaderruimtes en evenementzalen in de plint.

Ontdek meer
Connecting

Ruby Gardens is voor iedereen. Het is een plek waar je kan genieten van goed eten en drinken met collega’s, vrienden of familie, waar je kan ontspannen en je laten inspireren.

Ontdek meer